SINT MAARTEN 2020

De ondernemers in Grijpskerk hebben besloten om dit jaar tijdens Sint-Maarten geen kinderen met lampions aan de deur te ontvangen. Dit in verband met de door de overheid opgelegde maatregelen om het Corona virus onder controle te krijgen en het advies dat de veiligheidsregio Groningen geeft om tijdens Sint-Maarten extra drukte en toeloop te voorkomen.

Dit jaar hebben de ondernemers besloten om naar de kinderen toe te gaan! Hoe? Wat normaal bij de deur wordt uitgedeeld zal nu bij elkaar worden gebracht, verpakt en naar de scholen in Grijpskerk worden gebracht. Zo kunnen de kinderen toch nog een beetje Sint-Maarten op school vieren en hopen met z’n allen volgend jaar dit feest weer op de traditionele manier te kunnen houden.