Kalenderactie moet zwembad steun geven in coronatijd!

Zwembad de Griffioen heeft door alle corona-perikelen zowel organisatorisch als financieel een moeilijk seizoen achter de rug maar ondanks de verlate opening is het door de inspanningen van het bad personeel en de vrijwilligers toch gelukt er een geslaagd seizoen van te maken.

Veel zwemmers hebben toch nog heel wat baantjes kunnen trekken en een groot aantal kinderen heeft een diploma kunnen halen maar de beperkingen hebben uiteraard wel invloed gehad op de inkomsten. En dat juist nu er een ingrijpende reparatie van het leidingwerk rond de bassins is gepland. Daarom is het extra belangrijk dat de kalender-actie ondanks alle beperkingen wel doorgaat en de vele vrijwilligers zijn inmiddels met de huis-aan-huis verkoop begonnen. En voor de mensen die de verkoper gemist hebben is er op de komende drie zaterdagen ( 14 , 21 en 28 november, van 10.00 tot 12.00 uur ) de mogelijkheid om corona-proof een kalender op het zwembad te kopen.

De eerste kalender werd vorige week door voorzitter Jaap Vos aan Anita Zuidema overhandigd. Zij is de stuwende kracht achter de kalender-actie die al decennia lang een begrip is in Grijpskerk en de omliggende dorpen.