Juist nu, koop lokaal waar het kan

Met ingang van dinsdag zijn nieuwe coronamaatregelen ingesteld. Deze maatregelen hebben veel impact, maar zijn noodzakelijk om corona onder controle te krijgen. Veel ondernemers en winkeliers in Grijpskerk moeten noodgedwongen hun deuren sluiten. Toch proberen velen daar waar het kan hun klanten te bedienen. Geef ze een steuntje in de rug. Ze nemen uw bestelling graag aan.

De ondernemers in het dorp maken het vaak mogelijk om iets extra’s te doen; prijsjes voor een quiz, sponsoring van verenigingen of evenementen of bijdragen aan bijvoorbeeld Sinterklaas of Sint-Maarten. Als dorp mogen we trots zijn op dat wat ons dorp te bieden heeft. Nu is het tijd om ook die ondernemers te helpen waar het kan. Uiteraard blijft u meer dan welkom in de winkels die open mogen blijven, maar denk ook aan de middenstand die de deuren gesloten heeft. Koop of bestel (telefonisch of online) daar waar het kan. In overleg is veel mogelijk.

Iedere ondernemer denkt in mogelijkheden. Denk ook aan hen. Kijk op hun website of bel voor mogelijkheden, producten en diensten. Uiteraard houden zij zich aan de maatregelen:

Natuurlijk bent u ook welkom bij Slagerij Boersema, Vers in Grijpskerk, Bakkerij Jager, DA de Gaper, en Jumbo Arkema.

Mist uw bedrijf en wilt u tóch graag in bovenstaand overzicht vermeld worden? Neem dan contact op via het contactformulier. We vermelden uw bedrijf graag om op onze manier een steuntje in de rug te geven.

Kijk op www.rijksoverheid.nl voor meer informatie voor alle informatie over het coronavirus.