Opening Kleintje Lichtweek Grijpskerk

Aankomende zaterdag 19 december zal ‘Kleintje Lichtweek Grijpskerk’ van start gaan.

Stichting Oosterkade Groep had voordat de tweede coronagolf uitbrak leuke plannen om de opening op een feestelijke manier te laten verlopen met een hapje en een drankje op De Poel, bij de kerstwensboom. Dat kan nu dus helaas niet doorgaan.

Om de lichtweek niet zomaar te openen, hebben we toch iets bedacht om te gaan doen.

Op 19 december om 20 uur zullen we de lampjes van de kerstwensboom ontsteken. Dit als startsein voor ‘Kleintje Lichtweek Grijpskerk’.

Pieter Kars van der Kamp zal een korte openingstoespraak houden voordat de lampjes aangaan.

Dit alles kunt u live volgen via de facebookpagina van Feestweek Grijpskerk.

Wij vragen u dan ook vanwege de strenge maatregelen die nu van kracht zijn zoveel mogelijk het via de livestream te volgen. Ook kunt u het later nog terugkijken op ingrijpskerk.nl.

Wanneer u toch een rondje gaat lopen om dit te aanschouwen, vragen wij u om u aan de regels van de Rijksoverheid te houden.

Gepaste afstand van 1,5 meter.

Met maximaal 2 personen uit verschillende huishoudens te komen. Kinderen tot en met 12 jaar tellen hierbij niet mee.

Wanneer u klachten heeft, blijft u dan alstublieft thuis en volg het gebeuren via de livestream.

Gedurende 2 weken kunt u een berichtje in de kerstwensboom hangen. Een berichtje voor jezelf, voor een ander, voor de wereld. Je kunt natuurlijk ook een kaartje ophangen omdat je blij bent over iets dat goed is.

Ook zal er bij de kerstwensboom gelegenheid zijn om een kaarsje te branden. Een kaarsje branden om iemand te herdenken, of voor iemand die ziek is. Als steun bij een belangrijk moment, maar ook om iemand liefde, geluk en gezondheid toe te wensen. Of gewoon voor jezelf.

Om een kaarsje te branden vraagt Stichting Oosterkade Groep een vrijwillige bijdrage. Deze bijdrage zal geschonken worden aan een goed doel binnen de muren van het dorp Grijpskerk.