Puzzeltochten lichtweek 2020

Het jaar 2020 waren er amper activiteiten die door konden gaan. Aan het einde van het jaar proberen we er met zijn allen er toch nog een mooi einde aan te breien. De huizen en straten zijn in Grijpskerk al aardig verlicht. Grijpskerkers zoeken dus meer het licht, laten we hopen dat 2021 een jaar wordt waarin we minder beperkingen zullen ervaren.

De gebroeders Kuperus hebben voor deze ‘lichtweek’ leuke puzzels bedacht!

Er is een route gemaakt wat langs de licht versierde straten (niet alle) gaat. Waar hier en daar een puzzelbord komt te staan met puzzelvragen, die u kunt doormailen. De routebeschrijving zal binnenkort op de site www.ingrijpskerk.nl  worden gezet, waarna deze u als gezin in de auto, fiets of te voet kunt ondernemen.

Er komen puzzelborden, waarbij het bovenste gedeelte geschikt is voor volwassenen en het onderste gedeelte voor de kinderen. Zodat u met het gehele gezin kunt genieten van de versierde straten en kunt puzzelen. U en de kinderen hebben een week de tijd om hier mee bezig te zijn en het is geheel COVID19 proof. (Vanaf maandag 21 december 12.00 uur t/m maandag 28 december 12.00 uur)

De antwoordkaart publiceren we volgend weekend en je kunt de antwoorden voor maandag 28 december 12.00 uur terugmailen naar quperusquiz2020@gmail.com

Gelieve zelf uw antwoordkaart en routebeschrijving uit te printen. Mocht u daartoe niet in staat zijn, dan kunt u deze verkrijgen bij DA-drogisterij.

Er zijn leuke prijzen te winnen voor volwassenen en kinderen.

Deelname is Gratis!

———————————-

Dan is er nog een andere puzzel/quiz zoektocht.

Er komen in enkele straten puzzel/quiz vragen te staan wat als thema heeft: Het jaar 2020!

De straten waar puzzel/quiz 2020 vragen staan in de volgende straten:

-Molenstraat

-Kerkplein

-Kievitsweg

-(klein stukje) Jonkerslaan

-Herestraat

-Tjoelkerpad

-Oosterkade

De puzzelvragen gaan we min of meer verstoppen!

Zodra je de puzzelvragen vindt, app je de titel van de puzzelvraag en uw antwoord door, via Whatsapp. U kunt deze zoekpuzzeltocht het beste te voet doen!

Er zijn leuke prijzen te winnen!

Deelname is Gratis!