Poging inbraak voetbalcomplex

Poging inbraak voetbalcomplex

Tussen dinsdagmiddag en woensdagmiddag is geprobeerd in te breken in een berging op het complex van de voetbalvereniging. De poging werd woensdagmiddag ontdekt. Er is door de voetbalclub aangifte gedaan bij de politie.

Het gaat om een houten berging die tijdens wedstrijddagen gedeeltelijk dienst doet als koffie-uitgiftepunt. Degene die verantwoordelijk is voor de poging heeft geprobeerd om de twee toegangsdeuren te openen. Daarbij zijn beide deuren en sloten beschadigd geraakt.

De voetbalvereniging is uiteraard benieuwd of er mensen zijn die tussen de eerder genoemde periodes iets opmerkelijks hebben gezien dat hiermee te maken kan hebben. De poging levert een schadepost op waar de club niet op zit te wachten, in een tijd waarbij erg voorzichtig met de financiƫn wordt omgesprongen.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend