Twee puzzeltochten

Aanstaande maandag kunt u deelnemen aan puzzeltochten tijdens de ‘lichtweek’.

Let op! Er zijn twee verschillende puzzeltochten!

Puzzeltocht langs versierde straten (thema: naar het licht toe)

Er is een puzzeltocht wat langs de versierde straten gaat. Er zijn twee verschillende routes gemaakt!

1 voor Auto

1 voor fiets en te voet

U kunt dus kiezen welke u onderneemt. Langs de route staan puzzelvragen op borden. Een mix van gewone puzzelvragen en cryptische beeldraadsels ( zie voorbeeld hieronder)

Bovenste gedeelte is voor volwassenen. En onderste gedeelte voor kinderen tot 12 jaar. Tevens zijn er antwoordkaarten, hieronder geplaatst, gelieve die zelf uitprinten. Eventueel kunt u deze ook halen bij DA-drogisterij.

De puzzeltochten zijn van maandag 21 december vanaf 12.00 uur.

De puzzeltochten stoppen op maandag 28 december 12.00 uur, zorg ervoor dat u voor die tijd uw antwoordkaart terug hebt gemaild naar quperusquiz2020@gmail.com .Of u levert het in bij DA-drogisterij.

Er zijn leuke prijzen te winnen voor zowel volwassenen als kinderen. Deelname is gratis.

WhatsApp quiz/zoektocht (Thema: het jaar 2020)

We gaan min of meer deze quizvragen verstoppen, zodat u nog 1 keer dient te zoeken naar een jaar wat u wellicht liever verborgen wilt houden.

De bedoeling is als volgt:

U begint bij de Molen De Kievit en gaat op zoek naar de quiz/puzzelvragen. Als u 1 vindt, appt u uw naam, titel en antwoord door naar 06-20536842. Gevonden vraag levert 2 punten op en juiste antwoord 1 punt. Vervolgens gaat u op zoek naar de volgende en bij een gevonden quiz/puzzelvraag appt u opnieuw uw naam, titel en antwoord door.

U weet niet hoeveel quiz/puzzelvragen er zijn, dat weten alleen de gebroeders Kuperus.

Dit kunt u het beste te voet doen in een zoekgebied van de volgende straten:

-Molenstraat

-Kerkplein

-Kievitsweg

-Herestraat

-(klein stukje) Jonkerslaan

-Oosterkade

Er zijn leuke prijzen te winnen Deelname is gratis.

U kunt dus een keuze maken tussen twee puzzeltochten, u mag ze ook beiden doen

(wel zo leuk).