Dankbaar

Stichting Oosterkade Groep wil iedereen in Grijpskerk bedanken voor de prachtige verlichte straten tijdens de afgelopen 2 weken. Geweldig om te zien dat de saamhorigheid in het dorp zo groot is! We hopen dit volgend jaar weer te kunnen organiseren. De kerst wensboom is weer opgeruimd. De wensen die nog goed leesbaar zijn gooien we in ‘de archiefkast’ van Grijpskerk.

De vrijwillige bijdrage die we hebben ontvangen uit het potje van het kaarsje branden bij de Kerst wensboom gaat naar de Kindervakantie Spelweek Grijpskerk! Bedankt voor uw bijdrage!

Hierbij willen we iedereen een gezond 2021 toewensen en we hopen jullie te zien in de feestweek welke is van 20 t/m 26 juni. ( onder voorbehoud m.b.t. corona maatregelen)