Salon Libelle viert haar 1e lustrum!

Op 2 januari 2021 is het 5 jaar geleden dat ik, Hittsje Kuiper, startte met Salon Libelle.

Daarmee kwam een lang gekoesterde droom uit.

Het was spannend, zeker in het begin, want Salon Libelle was niet de enige kapsalon in Grijpskerk.

Desondanks was ik ervan overtuigd dat er mogelijkheden waren voor Salon Libelle.

Inmiddels heb ik een fijne klantenkring opgebouwd in de kapsalon en de schoonheidssalon.

Ondanks Covid-19, die een tijdelijke sluiting vanwege aangescherpte maatregelen te weeg bracht, heb ik niet stil gezeten en succesvol dit jaar 2 opleidingen weten te volgen en af te ronden bij de Nelleke Mulder Academy.

Inmiddels kan men ook bij mij terecht voor een kleur en kledingstijl advies.

Voor de komende jaren is mijn uitdaging om Salon Libelle verder te ontwikkelen in kwaliteit en creativiteit.

De klanten die de afgelopen 5 jaar de salon wisten te vinden wil ik bedanken voor hun vertrouwen.

Ik wens iedereen een Heel Gelukkig 2021 toe en tot ziens in Salon Libelle.

Met vriendelijke groeten,

Hittsje Kuiper