Open dagen basisscholen geannuleerd; persoonlijke afspraak mogelijk

Open dagen basisscholen geannuleerd; persoonlijke afspraak mogelijk

Zowel cbs de Borgstee als obs de Triangel organiseren jaarlijks een open dag om ouders en kinderen kennis te laten maken met hun scholen. Vanwege corona gaan de jaarlijkse open dagen van de basisscholen in Grijpskerk in februari niet door.

Ondanks het annuleren van de open dagen, nodigen beide scholen geïnteresseerde ouders van harte uit om in gesprek te gaan met een vertegenwoordiger van een van de scholen. Zo kunnen ouders mogelijk toch een beeld vormen hoe de school is.

Voor contact met een van de scholen kan een e-mail worden gestuurd naar:

cbs de Borgstee: borgstee@quadraten.nl
obs de Triangel: directie-detriangel@quadraten.nl

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk