Extra Corona maatregelen IJsvereniging “De Vriendschap”

Het bestuur van IJsvereniging “De Vriendschap” heet alle leden en bezoekers welkom op onze accommodatie. Wij wensen jullie veel ijspret!

In verband met de  Pandemie maatregelen van de landelijke en lokale overheid moet er aan de volgende voorwaarden worden gehouden;

• Personen van 18 jaar ouder mogen met niet meer dan twee personen buiten eigen huishouden en op 1,5 meter afstand van elkaar schaatsen.
  • De kantine is gesloten voor leden en bezoekers. De schaatsen dus onderbinden op het terras aan de baan. De toiletten zijn op aanvraag beschikbaar.
  • De toestroom en uitstroom van publiek gaat gescheiden. Toegang tot de ijsbaan gaat via de kassa zijde en de uitgang langs de garage.
  • Koek en Zopie is als “take away” af te halen via de kassa loketten. Maximaal drie personen voor het loket op 1,5 meter van elkaar. Zorg dat je betaalt met kleingeld. (geen pinbetaling mogelijk)
  • Geen groepsvorming! Verspreiden over de gehele baan.  Ga naar huis op momenten dat het te druk is. Kom liever terug op een rustiger dagdeel.
  • Toeschouwers niet op en aan de baan gaan staan. Ophouden buiten het hek. U kunt rondjes wandelen in het park rondom de ijsbaan.
  • Volg de aanwijzingen op van het bestuur. Denk er aan dat het opgelegde maatregelen zijn. Maak er geen discussie van.
  • Het mag niet te druk worden. Het bestuur houdt de aantallen bezoekers bij en verzoekt u op een ander moment terug te komen als dat nodig wordt geacht.
  • Let op de avondklok. Iedereen op tijd thuis.

Het bestuur van ijsvereniging “De Vriendschap”, Grijpskerk e.o.