Iets nodig? Koop lokaal. Het kan weer!

Ja! Met ingang van 10 februari kunnen mensen bij diverse winkels in het dorp (weer) aankopen doen. Met ‘click & collect’ is het mogelijk om producten te bestellen en af te te halen bij een winkel.

Nadat je telefonisch of online je producten bestelt, mag je ze later ophalen in de winkel. Een gezellig praatje, in bijzijn van anderen, is niet altijd mogelijk. Elkaar een goede dag wensen of een glimlach delen zeker wel. Dat kunnen alle klanten en ondernemers goed gebruiken.

Heb je dus iets nodig? Click, call en collect. Ofwel; typ of bel en ophoal’n. De winkeliers zien je graag voor de bestelling van een product. Onder andere bij:

Famoda Fashion
Drukkerij en boekhandel Hoekstra
Re-Kids
Bloemenhuis Drint
Smedes Woninginrichting
Kapsalon Hairwise
Studio Care4Hair
Salon Libelle
Bouwmarkt Van Duinen
En anderen

Uiteraard heten Slagerij Boersema, Vers in Grijpskerk, Bakkerij Jager, DA de Gaper, Jumbo Supermarkt, Rijwielcentrum Penninga, Garages Oosterhof, Ter Veld en Bremer, Leegstra Wonen etc u ook van harte welkom.

Houd wel rekening met de coronamaatregelen: neem 1,5 meter afstand en draag binnen en waar dat anders wordt gevraagd een mondkapje. Ziek of ziekteverschijnselen? Overleg wat mogelijk is om een product te laten bezorgen.