Een kijkje bij openbare basisschool de Triangel

Voor ouders van 3-jarigen is het ieder jaar in februari mogelijk om binnen te kijken op een basisschool. Via deze open dagen en gesprekken met leraren kunnen ouders en hun kinderen kijken hoe het er op een basisschool aan toe gaat. Vanwege corona is dat dit jaar niet mogelijk op de basisscholen in Grijpskerk.

Obs de Triangel besloot daarom een video te maken om geïnteresseerden toch te laten zien hoe het op school gaat. Ouders, maar ook bijvoorbeeld oud-leerlingen of anderen die het leuk vinden, krijgen zo de kans een glimp op te vangen van de basisschool. De school wilde in 2020 haar 40-jarig bestaan vieren, maar dat was vanwege corona niet mogelijk. Via de video kunnen mensen alsnog een kijkje nemen in en om de school.

Binnenkijken op afspraak
Voor beide basisscholen in Grijpskerk is het mogelijk om op afspraak te kijken hoe het er op de scholen gaat. Zo bestaat voor ouders van 3-jarigen toch de mogelijkheid binnen te kijken.

Voor contact met een van de scholen kan een e-mail worden gestuurd naar:

cbs de Borgstee: borgstee@quadraten.nl
obs de Triangel: directie-detriangel@quadraten.nl