Slagerij van Boersema naar Boersma

Hoewel het qua naam maar een ‘e’ verschilt, verandert er achter de schermen bij slagerij Boersema een en ander. Met ingang van 1 maart aanstaande geven Henk en Anita Boersema het slagerstokje over aan Jan en Liesbeth Boersma.

Jan Boersma is voor klanten van de slagerij aan de Herestraat geen onbekend gezicht. De Fries werkt inmiddels bijna vier jaar in Grijpskerk. Toen de kans zich voordeed om de slagerij over te nemen van de familie Boersema greep hij deze met beide handen aan.

Aanpassing aan winkel
Hoewel het slagersechtpaar Boersma uit Dokkum de zaak vanaf 1 maart overneemt, moeten klanten tot 3 maart wachten om bij de nieuwe eigenaar over de vloer te komen. De winkel wordt op een aantal punten aangepast waardoor deze 1 en 2 maart gesloten is. Alle medewerkers staan dan vanaf 3 maart weer klaar.

Met het overgaan naar de nieuwe Boersma komt ook een nieuwe website online. Deze website is inmiddels te vinden via boersma.uw-slager.nl.