Podcast: De bakker, het lid, de sponsor en de voetbalclub

Voetbalvereniging Grijpskerk bestaat dit jaar 75 jaar. Corona gooit echter roet in het eten als het gaat om het vieren van dit jubileum. Het is zelfs zo dat corona de club ook financieel flink te grazen neemt. Om toch stil te staan bij het 75-jarig bestaan, wordt online de nodige aandacht besteed. Totdat we écht samen het jubileum kunnen vieren. Maar nu is er eerst digitaal aandacht voor de club.

Bakkerij ook 75 jaar
Net als VV Grijpskerk bestaat Bakkerij Jager in 2021 ook 75 jaar. Ook voor de bakker geldt dat een mooi feest er vooralsnog niet in zit. Om dit jaar toch aandacht te besteden aan het jubileum van de voetbalclub is een podcast bedacht. En dan is het logisch dat je de eerste aflevering mét een andere jubilaris doet: Harrie Jager van Bakkerij Jager. De podcast is hieronder te beluisteren. Je kunt de podcast ook beluisteren via Spotify en Google Podcast.

Online pubquiz en jubileumboek
Komend jaar worden er meer coronaveilige activiteiten georganiseerd door de voetbalclub. De tweede podcast zit eraan te komen en op 12 maart organiseert de club een online pubquiz. Later dit jaar verschijnt ook een boek over 75 jaar VV Grijpskerk.

Rondje voor de club
Zoals gezegd krijgt de vereniging ook de nodige klappen door de coronamaatregelen. Door het sluiten van de kantine vallen kantine-inkomsten weg. Wil jij een rondje aan de club geven? Het is meer dan welkom. Geef daarom via deze link een kleine bijdrage.

Luister de podcast hier: VV Grijpskerk RSS Feed (buzzsprout.com)