Geen 4 mei herdenking

Dit jaar zal er opnieuw op 4 mei geen herdenkingsdienst en herdenking op de begraafplaats zijn in Grijpskerk. Uitgaande van het gegeven dat tot 1 juni geen evenementen mogen worden georganiseerd, heeft het 4 mei comité besloten de herdenking, net als vorig jaar, sober te houden.

Wij zullen als 4 mei comité Grijpskerk, net als vorig jaar, kransen en bloemen leggen op de begraafplaats. Ook zullen muzikanten van de muziekverenigingen CMV Excelsior en Ons Ideaal verspreidt over het dorp in kleine groepjes spelen. Vlak voor 20.00 uur zal het taptoe signaal klinken, waarna er om 20.00 uur twee minuten stilte gehouden zal worden gevolgd door het spelen van het Wilhelmus. Op deze manier zal er voor iedereen in het dorp de taptoe en het Wilhelmus te horen zijn en op een waardige manier invulling gegeven worden aan de 4 mei herdenking.

Jan Riemersma is gestopt als comitélid. We zijn Jan zeer dankbaar voor zijn inzet de afgelopen 15 jaar!

We zien u graag terug in 2022.

Het 4 mei comité,

Roeletta Mollema en Cor Meijer