Koningsdag Grijpskerk

Koningsdag Grijpskerk

Koningsdag Grijpskerk; op Koningsdag komen er op de Facebook pagina van “Grijpskerk 30 april anders” en op www.ingrijpskerk.nl op verschillende tijden iets online!  

Om 12.00 uur is de aftrap en zal er digitaal gevlagd gaan worden.  

Om 13.00 uur (hints om 13.30 uur) en om 15.00 uur (hints om 15.30) zal iemand uit Grijpskerk in een pak van The Masked Singer kruipen. Wie zal het zijn? We geven je/u even de tijd om hierover na te denken, de onthulling is om 20.00 uur!  

Om 14.00 uur komt er een oproep om oude foto’s van Koninginnedag/Koningsdag op de pagina te plaatsen. Duik alvast even in de oude fotoalbums en deel het ze op Koningsdag met Grijpskerk. Wellicht komen er de mooiste herinneringen van activiteiten boven en kunnen we in 2022 kijken of zo’n herinnering weer toekomst kan worden.  

Niet iedereen heeft internet, voor deze inwoners van Grijpskerk (en natuurlijk voor iedereen die het leuk vindt) komt er een speciale editie uit van de Noordwesthoek. Een pagina met puzzels waarbij een prijsvraag verbonden is. De antwoorden kunnen tussen 26 april en tot 1 mei worden ingeleverd, dit kan bij de Jumbo. Enkele winnaars zullen een cadeaubon winnen van onze lokale ondernemers.  

De kinderen op de basisscholen en op de kinderdagverblijven kunnen meedoen aan een kleurwedstrijd. (deze wordt ongeveer rond de 21e uitgedeeld). Zowel de kinderen van de basisscholen en kinderdagverblijven als de bewoners van “de Nieuwe Wierde” worden getrakteerd op een aardigheidje.  

Was je/u al aan het knutselen geslagen? Het is leuk voor wie op Koningsdag een ommetje wil maken creativiteit in de kleuren oranje, rood, wit en blauw tegen te komen. 

Stichting “30 april anders” wenst iedereen een fijne Koningsdag! 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk