’30 april anders’ maakt prijs winnaars bekend

’30 april anders’ maakt prijs winnaars bekend

De jury heeft de inzendingen van de prijsvraag bekeken! Het antwoord van de woordzoeker was: Dorpsgenoten fijne Koningsdag. Stichting “30 april anders” hoopt dat iedereen een fijne dag heeft gehad en dat wij daar een bijdrage aan hebben kunnen leveren. De vraag m.b.t. tot de archieffoto bleek moeilijk. Het juiste antwoord was tussen 1930 en 1935. We hebben 4 winnaars: Fam. Ellens, L. Vos, N. Roorda, D. Ritzema. 

Ook heeft de jury naar de kleurplaten gekeken; wat heeft iedereen enorm zijn best gedaan! De jury was onder de indruk van al die mooie, vrolijke, creatieve kleurplaten. De winnaars van de kleurwedstrijd zijn geworden: Anna Marijn Scheeringa, Anna Zwart en Nina van der Veen. De prijzen voor zowel de winnaars van de prijsvraag als de kleurplaat komen spoedig naar jullie toe! 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk